ODRŽANA 231 SJEDNICA UPRAVNIH TIJELA UDRUGE

Dana 04.03 2020 ( srijeda ) održana je 231  redovita sjednica upravnih tijela Udruge : Upravnog odbora,Nadzornog odbora, te Arbitražnog vijeća  Evo zaključaka:

  • Predsjednik Udruge kap.Sanjin Dumanić,podnio je izvještaj  sa održane 11 skupštine Zajednice Udruga pomorskih kapetana Hrvatske ( ZUPKH) koja je bila održana dana 21.02.2020, i gdje po utvrđenom rasporedu, jednogodišnje presjedanje Zajednicom,preuzela,Udruga pomorskih kapetana Šibenik.
  • Razmatrani su mogući autori tekstova za novi 38-mi broj “Kapetanova glasnika” ,pripreme  za tiskanje su u tijeku, prema sadašnjoj situaciji isti bi broj trebao izaći iz tiska početkom lipnja ove godine.
  • Predavanje na Pomorskom fakultetu sa temom : “Human error” na zamolbu dekana  fakulteta se malo prolongira za proljeće.
  • Pod točkom razno između ostalog vodila se rasprava o mogućim  prijedlozima naše Udruge za skupštinu CESMA.koj će se u svibnju održati u  Rijeci.

Slijedeća  redovita sjednica upravnih tijela Udruge,održati će se  dana : 01.04.2020 srijeda ( nije šala) sa početkom u 1800 sati.Svi su naši članovi,a i po njima pozvani gosti dobrodošli.Jer naše su sjednice otvorenog tipa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top